Suroviny:
|
Postup:
Zeleninu si nakrájíme na drobné kousky a (v páře) uvaříme. Nakrájíme bílky a vše dáme do formy. Želatinu připravíme dle návodu a část vody nahradíme octem. Dosolíme a opepříme dle chuti. Nálev by měl mít výraznou kyselou chuť. Směs by měla být bohatě ochucena, jelikož želatina část chuti "stáhne". Nalejeme do formy a necháme ztuhnout.
Tohoto jídla si můžete připravit do misky i více porcí a v dalších fázích obměnit a přidávat povolené potraviny
Servírujeme s houstičkami Medidiet. Doporučuji těsto dokořenit (rozmarýn, petrželka, sůl, kmín atd.). V tomto receptu jsem těsto dokořenila česnekovou solí a houstičky byly opravdu vynikající.
Zeleninu si nakrájíme na drobné kousky a (v páře) uvaříme. Nakrájíme bílky a vše dáme do formy. Želatinu připravíme dle návodu a část vody nahradíme octem. Dosolíme a opepříme dle chuti. Nálev by měl mít výraznou kyselou chuť. Směs by měla být bohatě ochucena, jelikož želatina část chuti "stáhne". Nalejeme do formy a necháme ztuhnout.
Tohoto jídla si můžete připravit do misky i více porcí a v dalších fázích obměnit a přidávat povolené potraviny
Servírujeme s houstičkami Medidiet. Doporučuji těsto dokořenit (rozmarýn, petrželka, sůl, kmín atd.). V tomto receptu jsem těsto dokořenila česnekovou solí a houstičky byly opravdu vynikající.